Wraps met zalm

nfo:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Variatietip

Tijd om de wrap op te eten! Verwijder het huishoud- of aluminiumfolie en snij de wrap(s) in plakjes.

Nu is het tijd om de wrap op te rollen. Wanneer de wrap is opgerold omwikkel je hem helemaal met

vershoud- of aluminiumfolie zodat de wrap de koelkast in kan. Hoe langer je de wrap in de koelkast hebt, hoe

mooier hij zijn vorm behoud nadat hij in plakjes is gesneden.

Beleg de wrap met roomkaas en zalm voor de finishing touch met een plakje ijsbergsla. IJsbergsla heeft de

wrap een frisse én knapperige bite. Zorg wel dat de ijsbergsla gewassen is.

Beleg de wrap met zalm. Voor de zalm geldt het zelfde als voor de roomkaas. De hoeveelheid hangt af van

je persoonlijke smaak. Je kan heel de wrap beleggen met zalm maar als je bang bent dat de smaak van de zalm zal

overheersen kun je er ook voor kiezen om de wrap slechts met 1 of twee plakken zalm te beleggen.

: Je kan

ipv ‘normale’ roomkaas ook kruidenkaas gebruiken

Zorg voor een schone werkplek. Als dit ‘t geval is kunnen we aan de slag. Pak een wrap en smeer deze aan

1 kant in met roomkaas. De hoeveelheid roomkaas die op de wrap moet hangt deels van je eigen smaak af. Zelf

zorg ik er altijd voor dat er een laagje roomkaas over heel de wrap zit. Niet te dik, niet te dun.

Philedelphia roomkaas (kan zonder óf met kruiden)

6 Wraps

IJsbergsla

Lunch of hapje

15 minuten