Pita gezond met kruidenroomkaas

. Info:

• 10-20 minuten

• 4 personen

• Nederlandse keuken

Ingrediënten:

• Halve krop ijsbergsla*

• 1 pak Egyptische maaltijdpita

• 4 trostomaten*

• Halve komkommer*

• 1 rode paprika*

• 1 bakje tuinkers*

• 1 kuipje roomkaas met kruiden

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 230c (hetelucht 210c). Bak de broodjes ca. 5 min. in de voorverwarmde oven, snijd

open en laat even afkoelen. Was de tomaten en komkommer en snijd in plakjes. Was de paprika, halveer deze,

verwijder zaadlijsten en snijd in reepjes. Maak de ijsbergsla schoon en snijd ook in repen. Knip de tuinkers los.

Besmeer de pitabroodjes aan de binnenkant met roomkaas en vul met ijsbergsla, tomaat, komkommer, paprika en tuinkers