Komkommer avocadosalade met munt en feta

Bereidingswijze:

Schil de komkommer en schraap de zaadjes eruit. Snijd de komkommer in kleine blokjes en doe in een vergiet.

Strooi er een ruime hoeveelheid zout over en laat voor 30 minuten staan. Schil ondertussen de avocado en snijd

in blokjes van dezelfde grootte. Doe in een grote kom en meng met het limoensap. Hak de munt fijn. Meng de

ingrediënten van de dressing en verkruimel de feta. Dep de komkommers, na het halfuur, met keukenpapier af om

het zout en water van de komkommers te verwijderen. Voeg de komkommer, munt en dressing toe aan de

avocado. Meng daarna voorzichtig de feta erdoorheen. Serveer direct.

1 el limoensap

2 el olijfolie

1 handvol verkruimelde feta

Dressing:

1 handvol munt

1 el limoensap

2 rijpe avocado’s

Zout

2 komkommers

4 personen

Vegetarisch

Bijvoorgerecht